God of War komt in 2022 naar PC via Steam!

News
donderdag, 21 oktober 2021 om 8:00
god of war ragnarokf1631221018
God of War uit 2018 komt uit op PC. Dit maakt Sony bekend in een nieuwe blogpost. De game heeft ook al een pagina op Steam, al is hij daar nog niet te spelen. Wel zijn er op Steam details te lezen, waaronder welke hardware er nodig is om de game goed te kunnen spelen.
Sony heeft officieel naar buiten gebracht dat God of War uit 2018 naar PC zal komen. De game zal vanaf 14 januari 2022 beschikbaar worden via Steam. PC-spelers zullen binnenkort dus ook in de huid van Kratos kunnen kruipen.

Zal God of War grafisch beter zijn op PC?

Santa Monica Studio, de ontwikkelaar van de game, zegt dat er hard is gewerkt om de game geschikt te maken voor PC. Zo zal God of War te spelen zijn in 4K resolutie. Ook is de game te spelen met Nvidia's RTX technologie. Daarnaast zijn er ook andere kleine grafische verbeteringen.
Er waren al langer geruchten dat God of War naar PC zou gaan komen. Een tijdje terug verscheen de game zelfs in een gelekte lijst van Nvidia. Nvidia beweerde toen dat de lijst niet bevestigde of deze games ook echt naar de PC zouden gaan komen.
Nu is dus duidelijk dat God of War wel echt naar PC gaat komen. Dit is mogelijk ook goed nieuws voor andere titels die in Nvidia's lijst stonden. De kans is namelijk groter geworden dat die games ook naar PC komen.
In de blog van Sony staat op het einde nog iets interessants. Sony zegt binnenkort met nog meer details over de game naar buiten te komen. Wat deze details dan precies zijn komen we volgens Sony in de aankomende maanden te weten.