Umbrella Academy-personage van Elliot Page is ook transgender

News
woensdag, 30 maart 2022 om 16:00
the umbrella academyf1633085990
In 2020 kwam Elliot Page uit de kast als transgender. Dat riep bij veel mensen meteen de vraag op wat voor gevolgen dat zou hebben voor zijn personage in The Umbrella Academy, waarvoor hij gecast was toen hij nog als vrouw door het leven ging. Nu onthult Page dat zijn personage ook als transgender uit de kast zal komen.
Toen Elliot Page onhulde transgender te zijn liet Netflix al snel weten dat hij gewoon te zien zou blijven in The Umbrella Academy. Detail over hoe de serie om zou gaan met de genderidentiteit van de acteur en zijn tot dusver vrouwelijke personage Vanya Hargreeves werden alleen niet gegeven. Nu blijkt dat Hargreeves voortaan als man door het leven gaat.
Dat wordt duidelijk door een tweet van Page zelf. Hij deelt een foto van zijn Umbrella Academy personage met daarbij de tekst ‘maak kennis met Viktor Hargreeves’. Ook het Twitter-account van Netflix verwelkomt Viktor.
Toen Netflix de releasedatum van The Umbrella Academy seizoen 3 bekendmaakte werd het personage van Page nog Vanya genoemd. Het lijkt dan ook niet onwaarschijnlijk dat seizoen 3 een verhaallijn bevat over een coming-out van Viktor.

Wanneer verschijnt Umbrella Academy seizoen 3?

Vanaf deze zomer kunnen we The Umbrella Academy weer kijken op Netflix. Het derde seizeon verschijnt namelijk op 22 juni. Ook publiekslieveling Stranger Things komt dit jaar weer met een nieuw seizoen op Netflix. Onlangs zijn daarvan de eerste foto's naar buiten gebracht.