Umbrella Academy seizoen 3 heeft releasedatum en teaser gekregen

News
maandag, 14 maart 2022 om 18:00
the umbrella academyf1633085990
We hebben eindelijk meer informatie gekregen over het derde seizoen van The Umbrella Academy en wanneer we het seizoen kunnen verwachten. Hoewel er eerst een redelijke radiostilte was is de release dichtbij en krijgen we alvast een tipje van de sluier.
Lang bleef het stil rondom het derde seizoen van The Umbrella Academy. Hoewel er al veel gespeculeerd werd over de toekomst van de serie liet Netflix ons lang gissen. Nu is dan eindelijk het moment aangebroken en hebben we meer informatie over het derde seizoen en er is genoeg om je op te verheugen.
Seizoen 3 van Umbrella Academy zal namelijk in premiere gaan op 22 juni. De productie van de serie zat er al sinds augustus 2021 op, dus het was simpelweg afwachten op de eindproductie. Het verhaal van seizoen 3 neemt in ieder geval een wending die voor de stripboek fans onder ons niet geheel onverwacht komt.

Het verhaal van Umbrella Academy

Het is namelijk tijd voor de academie om het op te nemen tegen een nieuw soort kwaad, en ditmaal is het onbekend terrein. Het verhaal van seizoen 3 zal namelijk te maken hebben met The Sparrow Academy: een nieuwe alternatieve Academy die onlangs zijn debuut maakte in de stripboeken. Wat de Sparrow Academy precies inhoudt en wat het zal betekenen voor het derde seizoen van de serie zullen we aan de verbeelding overlaten.
Behalve een releasedatum heeft Netflix ook een nieuwe teaser uitgebracht. Het officiële Twitteraccount van de bekende Netflix serie deelde deze teaser met de daarbij behorende releasedatum. Volgens verschillende castleden zit het derde seizoen vol wendingen en onverwachte momenten. Het is dan ook nog maar de vraag wat de bedoeling van de Sparrow Academy is en hoe de Umbrella Academy die we kennen met deze vreemde situatie om zal gaan.

Populair Nieuws