Uitslag op Videoland: Is de Bachelor Thomas van der Vlugt nog samen met zijn liefje?

News
woensdag, 04 mei 2022 om 10:30
videolandf1665554834
De Bachelor zit erop waarin Thomas van der Vlugt al zijn rozen heeft weggegeven. In de vorige aflevering zagen we hoe hij zijn ‘droomvrouw’ Maureen liet gaan en eindigde met Merel. De woordkeuze was wat ongelukkig waardoor niet alleen voor Maureen dit als verrassing kwam, maar ook voor kijkers. Enfin, zoals het gezegd al geldt: ben je boos, pluk een roos...
Sinds vandaag staat de reünie van de Bachelor op Videoland en komen we te weten of hij nog samen is met Merel. Als je geen spoilers wil hebben, lees dan vooral niet verder. De vorige paar seizoenen liepen uit op niets. Gaby Blaaser eindigde niet met de winnaar en ook Tony Junior bleef niet samen met Julia. Dan is er nu goed nieuws voor alle zwijmelaars: Thomas en Merel zijn nog steeds samen!
De oplettende socialmedia-volger kon dit antwoord al wel een beetje raden, want beide hadden ze niets anders dan hele lieve woorden en foto’s voor elkaar over op Instagram afgelopen week. Iets wat Tony en Julia absoluut niet deden. Daar kwam het over als ‘Dit moet ook nog even’. Bij Thomas en Merel spatte de liefde er vanaf, al kon er ook goed geacteerd worden. Nu blijkt dat niet zo te zijn, al hebben ze wel goed moeten acteren om de relatie geheim te houden.

Nu te zien op Videoland

Op Videoland kun je de hele aflevering kijken (als ook het hele seizoen) om erachter te komen hoe ze dit gedaan hebben. Ze zijn namelijk wel samen op vakantie geweest. Hoe dan?! In de aflevering op Videoland zijn de rest van de dames, die eerder afgevallen zijn, ook aanwezig. De vraag is nu wie gaat de hoofdrol spelen in een nieuw seizoen? En zal de liefde dan ook overwinnen?