De Bachelor 2022 maakt winnares bekend, stuurt droomvrouw naar huis

News
woensdag, 27 april 2022 om 10:25
xgn google image
De Bachelor 2022 liep vandaag op zijn einde. De laatste aflevering staat vanaf nu op Videoland en daarin maakt bachelor Thomas de keuze met wie hij verder wil. Of het Merel of Maureen is geworden lees je in dit artikel, want de winnares van De Bachelor 2022 is bekend!
Let op: Dit artikel bevat spoilers over de laatste aflevering van de Bachelor 2022 en de winnares. Als je de aflevering ongespoiled wil kijken, lees dan vooral niet verder!
In De Bachelor 2022 aflevering vandaag kreeg Thomas de kans om met de twee overgebleven dames 24 uur op date te gaan. Maureen ging als eerste aan de arm van de bachelor mee aan boord van een behoorlijke boot. Daarop voeren de twee de Mexicaanse wateren op en genoten van een goed gesprek, een lekker drankje en elkaar, voordat ze het water in doken. Vervolgens ging het duo op een romantische paraglide tocht terwijl ze de zon in de zee zagen zakken. Uiteindelijk eindigde de date met een hapje en een drankje, waarna Maureen en Thomas de nacht samen spendeerden.
Tijdens deze date was Merel alleen in de haciënda, maar al snel kwam ook haar 24 uurs date aan bod. Met haar trok Thomas de jungle in om zo een verborgen meer aan te doen. Er werd flink geplonsd, gedobberd en natuurlijk gezoend, gevolgd door een picknick met champagne en een goed gesprek. uiteindelijk ging het duo met een klassieke bolide naar hun verblijf. Een romantisch paleis waar ze een hapje gingen eten en de nacht doorbrachten.

De winnares van De Bachelor 2022 is niet de droomrouw van Thomas

Aan het einde van de aflevering was het tijd voor Thomas om zijn keuze te maken. Het bleek dat de droomvrouw en de dame die Thomas mee naar huis neemt, twee verschillende dames zijn. Hoewel Thomas aan Maureen vertelde dat zij alles is wat hij in een vrouw zoekt en zelfs zijn droomvrouw is, heeft hij zijn hart verloren aan Merel. Het is dan ook Merel die de woorden 'Wil jij deze laatste roos van me aannemen?' te horen krijgt en het avontuur voortzet met Thomas.

Populair Nieuws