Officieel: Halo Infinite release op 8 december 2021

News
woensdag, 25 augustus 2021 om 20:34
halo infinite master chieff1616493849
Ondanks de speciale livestream van Xbox gisteravond, is er nog niks bekend geworden over Halo Infinite. Daar is nu mogelijk verandering in gekomen, want de releasedatum van de campagne modus lijkt gelekt.

Update - Releasedatum officieel

Tijdens Opening Night Live heeft Microsoft officieel de releasedatum van Halo Infinite uit de doeken gedaan. De game komt officieel op 8 december uit nadat eerder op de dag de datum al leek te lekken. De releasedatum werd na een uitgebreide cinematic trailer voor het eerste seizoen van de multiplayer uit de doeken gedaan.
Naast de releasedatum wordt voor het 20-jarige jublieum ook een nieuwe controller uit de doeken gedaan. Het betreft de Xbox Elite Series 2 controller in Master Chief stijl. Verder komt er ook een Xbox Series X Limited Edition Halo console uit. Deze verschijnt al op 15 november 2021.
xbox series x halo infinite limited editionf1629916574
halo infinite xbox elite series 2 controllerf1629916622
Fans van de Halo-franchise kijken nu al een lange tijd uit naar de release van Halo Infinite. Vorig jaar werd de game plotseling uitgesteld, nadat de eerste beelden niet bepaald enthousiast waren ontvangen. Sindsdien heeft Microsoft alleen nog niks bekendgemaakt over een releasedatum, behalve dat de titel ergens in 2021 moet uitkomen.
Er lijkt nu alleen eindelijk duidelijkheid te komen wanneer Halo Infinite zal verschijnen. Op de Microsoft Store werd namelijk vermeld dat de campagne modus op 8 december uit zal komen. Die informatie werd al snel weer verwijderd, maar niet voordat Twitteraar Alumia_Italia er een screenshot van wist te maken.

Alleen een campagne voor Halo Infinite

De reden dat alleen de campagne modus voor Halo Infinite wordt genoemd is geen verrassing. Ontwikkelaar 343 Industries heeft namelijk eerder aangekondigd dat de co-op modus en Forge niet op release meteen beschikbaar zullen zijn. Die modi verschijnen pas in 2022. De multiplayer modus voor Halo Infinite komt als een free-to-play game uit.
Mogelijk wordt de releasedatum van Halo Infinite vanavond officieel bekendgemaakt tijdens Opening Night Live. Die show begint om 20:00 en kan je hier volgen. Tijdens de presentatie zal in ieder geval meer bekend worden gemaakt over Call of Duty Vanguard en Far Cry 6.

Populair Nieuws