Marvel's Spider-Man 2 aangekondigd op PlayStation Showcase

News
donderdag, 09 september 2021 om 23:03
marvels spider man 2f1649944285
De succesvolle PlayStation exclusive Spider-Man krijgt na spin-off Miles Morales een officieel vervolg, genaamd Marvel's Spider-Man 2. De game staat gepland voor 2023 en zal in ieder geval de vijand Venom introduceren.
Peter Parker en Miles Morales delen het scherm in de gloednieuwe trailer van Spider-Man 2. Het duo zal de degens kruisen met Venom, een van hun bekendere en gevaarlijkere vijanden uit het Marvel-universum.
Ontwikkelaar Insomniac is lekker op dreef. Naast de onthulling van een game rond een andere bekende superheld komt de studio met een vervolg op de zeer geprezen Spider-Man uit 2018. Die game kreeg eind vorig jaar nog een remaster voor de PS5 parallel aan de release van de Miles Morales spin-off.

Eindelijk eigen show van Sony

De Sony Showcase 2021 zat er al een tijdje aan te komen. De Japanse uitgever was namelijk niet alleen afwezig op de gamescom dit jaar, maar ook op de E3. Grote concurrent Microsoft wist op beide evenementen juist de spotlight te pakken, onder andere met een showcase van enorm veel games en de onthulling van de releasedatum van Halo Infinite. Met nieuwe PS5 Showcase kan Sony eindelijk weer het initiatief overnemen.