Guardians of the Galaxy game voorzien van gloednieuwe trailer

News
donderdag, 09 september 2021 om 22:47
guardians of the galaxyf1623612095
Guardians of the Galaxy is voorzien van een nieuwe trailer! De game rondom de interstellaire heldengroep bevat Star-Lord en vrienden, veel wapens en explosies en... een Golden Retriever?
Nog iets meer dan een maandje voor het 26 oktober is en Guardians of the Galaxy uitkomt. De game van Eidos Montreal en Square Enix kreeg tijdens de Sony Showcase een gloednieuwe trailer en zoals we kunnen verwachten van deze franchise, staat die bol van de humor én actie.
Niets is te gek in een wereld zoals die van Guardians of the Galaxy, zoals de nieuwe beelden wel laten zien. De bekende cast is te zien en net zo opvallend, niet alleen wasberen schijnen te kunnen praten...

Eindelijk eigen show van Sony

De Sony Showcase 2021 zat er al een tijdje aan te komen. De Japanse uitgever was namelijk niet alleen afwezig op de gamescom dit jaar, maar ook op de E3. Grote concurrent Microsoft wist op beide evenementen juist de spotlight te pakken, onder andere met een showcase van enorm veel games en de onthulling van de releasedatum van Halo Infinite. Met nieuwe PS5 Showcase kan Sony eindelijk weer het initiatief overnemen.

Populair Nieuws