Ubisoft gaat nieuwe games tonen op gamescom 2022

News
dinsdag, 28 juni 2022 om 14:00
ubisoft logof1640337298
Veel grote uitgevers laten verstek gaan op gamescom 2022, maar één grote naam komt in ieder geval wel opdagen. Ubisoft zal namelijk haar nieuwe line-up aan games tonen op de show.
Na twee jaar afwezigheid van een fysieke gamescom, is het dit jaar weer tijd voor een echte beurs in Duitsland. Het evenement zal zoals gebruikelijk in de Koelnmesse georganiseerd worden, maar er zal tegelijkertijd ook een digitale show zijn.
De lijst met aanwezigen is tot nu toe alleen nog niet zo groot, maar Ubisoft heeft bekendgemaakt wel op te komen dagen. Dat heeft de uitgever gedaan via Twitter. Momenteel staan er nog niet veel games op de planning van het Franse bedrijf, maar daar gaat op de gamescom mogelijk verandering in komen.
Zo duiken er steeds meer details op over Skull and Bones, dus het lijkt erop dat de piratengame eindelijk weer getoond gaat worden tijdens gamescom 2022. Ook hebben we sinds E3 2021 niks meer gezien of gehoord van Avatar Frontiers of Pandora, terwijl de releasedatum nog steeds staat gepland voor ergens in 2022. Mogelijk onthult Ubisoft zelfs een nieuwe Immortals en Prince of Persia.

Geen Assassin's Creed op gamescom

Waar fans in ieder geval niet naar uit hoeven te kijken op gamescom 2022 is een nieuw deel in de Assassin's Creed franchise. Eerder deze maand werd namelijk het 15-jarige jubileum van de reeks gevierd, inclusief geruchten over een remake van de eerste Assassin's Creed, maar het volgende deel wordt pas in september onthuld via een losse show.