De Nintendo Direct Mini kijken die je hier!

News
dinsdag, 28 juni 2022 om 14:30
nintendo direct mini partner showcase 28 juni 2022f1656410355
Vanmiddag is het tijd voor een gloednieuwe Nintendo Direct Mini Partner Showcase. Om 15.00 uur trapt deze af met gloednieuwe games van een scala aan partners van Nintendo die games naar het bekende platform brengen. De Nintendo Direct Mini kijken doe je hier vanmiddag live!
De Nintendo Direct Mini vanmiddag gaat een klein half uur duren. In totaal verwacht Nintendo zo'n 25 minuten bezig te zijn met de aankondigingen van de showcase. Wel is het Japanse bedrijf duidelijk dat er geen Nintendo-games verwacht hoeven te worden. De show zal alleen third-party games bevatten volgens Nintendo zelf, al is het bedrijf niet vies van een verrassing uit eigen stal.

Gelekte Nintendo Direct Mini details

Wat er allemaal tijdens de Nintendo Direct Mini Partner Showcase getoond gaat worden is nog onduidelijk. Wel lijkt er al één titel gelekt te zijn. Op de website van Ubisoft is namelijk de releasedatum gelekt van Mario + Rabbids Sparks of Hope. De game moet op 20 oktober verschijnen als een pre-order-pagina op Ubisofts eigen website het bij het juiste eind heeft. Verwacht wordt dat de game vanmiddag getoond wordt.
Fans hebben ook hun zinnen gezet op een aantal andere aankondigingen. Zo vermoeden veel fans dat de Persona-games voor de Nintendo Switch worden aangekondigd. Anderzijds is er hoop dat Hollow Knight Silksong getoond wordt tijdens de Nintendo Direct Mini Partner Showcase nadat deze eerder deze maand al bij de Xbox Showcase te zien was.