JBL breidt line-up uit met maar liefst vier nieuwe true wireless earbuds

News
dinsdag, 28 juni 2022 om 13:30
434374 jbl quantum tws lifestyle image still life 91d562 original 1655817177f1656411654
Op het gebied van audio is JBL één van de grootste spelers. De line-up van de true wireless earbuds van het bedrijf wordt nu flink uitgebreid met maar liefst vier nieuwe modellen.
De laatste jaren zijn true wireless earbuds erg populair geworden, dankzij de opkomst van onder andere de Apple AirPods en de producten van Sony. Ook JBL is al een tijdje flink actief in de markt en is druk bezig om het aanbod van true wireless earbuds uit te breiden. Consumenten kunnen nu namelijk kiezen uit vier nieuwe modellen.
De JBL Quantum TWS zijn earbuds die speciaal gericht zijn op gamers. Zo worden de oordopjes geleverd met een speciale dongle voor je PC, PlayStation of Nintendo Switch, om de latency drastisch te verlagen en kan je genieten van surround sound. De earbuds maken daarnaast gebruik van active noise-cancelling, hebben een accuduur van 24 uur en een speciale Smart Ambient-optie, om bijvoorbeeld verkeer aan te horen komen, zodat je ze ook goed buiten kan gebruiken.
De JBL Life Pro 2 is ondertussen een verbeterde versie van de eerdere lifestyle TWS earbuds van het bedrijf. De nieuwe versie heeft nu ANC en Smart Ambient, de batterijduur is verhoogd naar 40 uur en JBL maakt gebruik van speciale ovalen eartips die beter in je oorkanaal passen.
Het audiobedrijf komt ook met de JBL Reflect Aero, die gericht is op sporters. Zo heeft het product speciale fins om de earbuds goed in je oren te houden en de oortjes zijn waterdicht tot één meter diepte. Je kan ze dus zelfs gebruiken om te zwemmen! Alle drie de true wireless earbuds van JBL hebben een prijskaartjes van 149 euro en zijn vanaf nu te koop.

Unieke TWS earbuds van JBL

Naast de genoemde earbuds werkt JBL momenteel ook aan de JBL Tune Flex. Deze oordopjes hebben een meer open design, zodat gebruikers beter hun omgeving kunnen horen. Wil je alleen toch meer afgesloten worden van een drukke omgeving, bijvoorbeeld op het vliegveld, dan kan je de passive noise-cancelling zelf aanpassen door middel van drie verschillende eartips en de software. Volgens JBL kan je een virtuele sealing creëren via de app.
Het uiterlijk van de JBL Tune Flex is daarnaast ook een unicum voor het bedrijf, want JBL heeft gekozen voor een transparante behuizing, zodat je alle componenten kan zien. Je moet nog wel even wachten op deze nieuwe true wireless earbuds van JBL, want het product komt midden augustus op de markt en heeft een prijskaartje van 99,99 euro.

Populair Nieuws