'Ubisoft komt met nieuwe Immortals en Prince of Persia game'

News
dinsdag, 22 maart 2022 om 12:00
immortals fenyx risingf1615542255
Ubisoft heeft de laatste jaren veel games uitgebracht, maar de uitgever is stil rondom aankomende games. Naar verluidt werkt het bedrijf nu aan een nieuwe Immortals Rising én een Prince of Persia game.
Volgens geruchten is Ubisoft zeer blij met de Immortals Fenyx Rising, deze game scoorde boven verwachting. Zo tevreden zelfs, dat Ubisoft werkt aan een vervolg. Dat meldt de bekende leaker Tom Henderson op Xfire. Vermoedelijk zal de game door Ubisoft Quebec gemaakt worden, de studio zou ook al bezig zijn met een nieuwe Assassin's Creed. Ook is Ubisoft Quebec bezig met nieuw talent inhuren, wat een indicatie is dat de ontwikkelaar inderdaad aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt.

Een nieuw jasje voor Prince of Persia

Naast Immortals is er nog een andere game waar Ubisoft aan werkt volgens Tom Henderson. Namelijk een gloednieuwe Prince of Persia. Volgens het gerucht zou er hard gewerkt worden aan een tweede Prince of Persia game die zich in een 2.5D-wereld zou moeten afspelen, een hele stap weg dus van de laatste aantal Prince of Persia games.
Misschien krijgen we met deze game een combinatie van de 2D platformers waar de franchise mee is begonnen. Ook zouden de ontwikkelaars wat inspiratie hebben opgedaan uit de Ori games. Dit project zou onder de vleugel van Ubisoft Montpellier zijn gebracht, we wachten dus met smacht op meer informatie van hen.
Er is nog een andere game voorbij gekomen namelijk Mario + Rabbids: Sparks of Hope, met deze game zou het "goed gaan" volgens Ubisoft. Het lijkt erop dat ubisoft een drukke release kalender gaat hebben de aankomende jaren. We zijn natuurlijk heel blij met alle nieuwe informatie over deze series, toch ontbreekt er nog een: Beyond Good and Evil 2. Helaas blijft het rondom die game nog even stil.