Ubisoft gaat eindelijk 'meerdere games' tonen in showcase

News
woensdag, 06 juli 2022 om 10:30
assassins creed infinityf1651134324
Ubisoft is één van de grootste uitgevers in de game-industrie, maar het is nu een beetje de vraag waar het bedrijf de komende tijd mee gaat komen. Gelukkig zegt de uitgever nu meerdere games te gaan tonen tijdens een showcase in september.
Normaal kunnen we zo'n beetje elk jaar wel weer een aantal nieuwe games verwachten van Ubisoft. Dit jaar is het alleen een beetje karig als het op de Franse uitgever aankomt. Mario + Rabbids Sparks of Hope, die in samenwerking met Nintendo wordt gemaakt, staat op de planning voor oktober, maar daarna houdt het wel op.
Gelukkig gaan we binnenkort wat meer horen over de plannen van de uitgever. Ubisoft heeft namelijk aangekondigd dat het op 10 september met een showcase zal komen, waarin er updates gegeven zullen worden over meerdere games die bij het bedrijf in ontwikkeling zijn.
De showcase lijkt samen te vallen met een aankondiging voor de nieuwe Assassin's Creed. Tijdens een eerdere livestream in juni heeft Ubisoft namelijk gezegd dat het tijdens 'een erg speciaal evenement' de toekomst van Assassin's Creed uit de doeken zal doen. Daarnaast kunnen we tijdens de showcase mogelijk ook meer nieuws verwachten van Avatar: Frontiers of Pandora. Van die game hebben we niks meer gehoord sinds de aankondiging tijdens E3 2021.

Nog een showcase van Ubisoft

Niet alleen heeft Ubisoft een showcase aangekondigd voor september, de uitgever gaat ook al deze week een presentatie geven. Op donderdag 7 juli zal er namelijk een speciale stream worden gehouden voor Skull and Bones.
De piratengame is al aangekondigd in 2017 en is destijds duidelijk geïnspireerd op de zeeslagen uit Assassin's Creed IV: Black Flag. Daarna is de game alleen in een development hell terecht gekomen en hebben we er lange tijd niks meer van gehoord, waardoor velen dachten dat de game een stille dood gestorven was. De laatste tijd duiken er alleen steeds meer geruchten op over de game en mogelijk kan de game zelfs dit jaar nog uitkomen.

Populair Nieuws