Update - Mario + Rabbids Sparks of Hope releasedatum officieel bekendgemaakt

News
dinsdag, 28 juni 2022 om 15:30
mario rabbids sparks of hopef1623936825
We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar Mario + Rabbids Sparks of Hope heeft nu eindelijk een releasedatum gekregen. De Ubisoft Store heeft namelijk per ongeluk de releasedatum op de site gezet.

Update - Releasedatum officieel bekendgemaakt

Zoals verwacht hebben we niet lang hoeven wachten op de officiële bekendmaking van de releasedatum van Mario + Rabbids Sparks of Hope. Tijdens de Mini Direct heeft Nintendo namelijk onthuld dat 20 oktober inderdaad de datum is dat we de nieuwe game in de winkelschappen kunnen verwachten.
Origineel bericht:
Het komt wel vaker voor dat releasedata worden gelekt door webshops, maar veelal zijn het dan externe partijen zoals Amazon. Deze keer lijkt alleen Ubisoft zelf een fout te hebben gemaakt. Op de Ubisoft Store was namelijk de releasedatum voor Mario + Rabbids Sparks of Hope te zien. De informatie is inmiddels weggehaald, maar niet voordat er screenshots zijn gemaakt die nu op social media circuleren, waaronder op het kanaal van Wario64.
De releasedatum die op de Ubisoft Store stond is 20 oktober 2022. Dat komt overeen met andere leaks die er over de game zijn geweest. De kans is groot dat het de bedoeling was van Nintendo om de releasedatum vandaag tijdens de nieuwe Nintendo Direct bekend te maken. Die Direct Mini staat namelijk in het teken van third party games.
Het is ook niet de eerste keer dat er per ongeluk informatie wordt gelekt over Mario + Rabbids Sparks of Hope door officiële kanalen. De game werd tijdens de Ubisoft show op de 'E3' van 2021 aangekondigd, maar eerder op de dag was de nieuwe Mario + Rabbids al verschenen op de store van Nintendo.

Tactische gevechten met Mario en de Rabbids

Net zoals de originele Mario + Rabbids Kingdom Battle uit 2017 kunnen spelers weer aan de slag met tactische gevechten. De gameplay lijkt namelijk op de XCOM games. Deze keer gaan de karakters alleen de ruimte in om een evil entity tegen te houden en de Sparks te redden. In hoeverre de gameplay wordt aangepast is nog onduidelijk, maar daar komen we mogelijk meer over te weten tijdens de Nintendo Direct Mini.
Dit bericht is bijgewerkt op 28 juni 2022.

Populair Nieuws