Transformers: Rise of the Beasts eerste deel van een trilogie

News
donderdag, 17 februari 2022 om 9:00
transformers 14 6 2021f1623678538
Fans van Transformers hebben geluk: er komt heel wat nieuwe content aan! Niet alleen een trilogie, maar ook een nieuwe animatieserie en -film. Zo meldt Paramount+ op Twitter.
Het zevende deel in de Tranformers reeks, genaamd Transformers: Rise of the Beasts, staat niet op zichzelf; er zijn namelijk twee vervolgfilms in de maak. Wel een minpuntje: de film is wéér verschoven. Aanvankelijk zou de film in 2019 uitkomen, maar de release werd al veranderd naar juni 2022. Nu staat de release gepland voor 2023. Het zal dus nog wel een flinke tijd duren voordat we kunnen genieten van het laatste deel in de trilogie.
In de tussentijd kunnen liefhebbers deze herfst wel uitkijken naar een nieuwe animatieserie op Nickelodeon. De serie zal bestaan uit 26 afleveringen en focust op een nieuwe soort Transformers. Hieronder kun je alvast de teaser bekijken:
Daarnaast staat er nóg een nieuwe film op de planning: een nieuwe CGI-animatiefilm van Transformers. Deze film laat nog eventjes op zich wachten met een release gepland in 2024. Het plot van deze film is nog niet bekend.
Ook leuk, de makers van Pokémon Go zijn bezig met een nieuwe AR-game waar de Transformers in centraal staan. Binnenkort kun je dus via je telefoon je favoriete robots naast je zien lopen. Wat je precies moet doen in de game en wanneer het uitkomt is nog niet bekendgemaakt.

Waar gaat Transformers: Rise of the Beasts over?

Transformers: Rise of the Beasts speelt zich af in het New York van 1994, zeven jaar na de gebeurtenissen van de Bumblebee film uit 2018. Twee archeologen uit Brooklyn (Anthony Ramos en Dominique Fishback) komen terecht in een eeuwenoud conflict tussen drie facties Transformers: de Maximals, de Predacons en de Terrorcons. Ook de geliefde Optimus Prime keert uiteraard terug.