'Returnal DLC geteased door ontwikkelaar Housemarque'

News
maandag, 29 november 2021 om 16:30
wccfreturnal1f1633967719
Op Twitter heeft Housemarque een foto gedeeld, waarin mogelijk wordt gehint naar een DLC voor de game Returnal. Dat is opvallend, want er is nog geen DLC voor de game aangekondigd.
Op twitter heeft Housemarque een mysterieuze foto geplaatst met de tekst “Atropos..? #Returnals”. Hierdoor denken fans dat dit mogelijk een hint is naar DLC voor Returnal.
De foto die is gedeeld bij de tweet lijkt niet op de omgeving van Returnal die we kennen. Op de foto zie je rotsformatie wat lijkt op een helm met hoorns of een hoofd. Door het vraagteken achter Atropos kan het goed mogelijk zijn dat de DLC zich afspeelt op een andere planeet.
Nadat de tweet van Housemarque is geplaatst, heeft ook Eevi Korhonen, senior narrative designer van Housemarque een bericht gedeeld. Hij liet weten dat de studio 'vandaag iets prachtigs heeft opgenomen'. De ontwikkelaar hoopt bovendien dat hij 'snel meer kan delen'.

Krijgt Returnal echt DLC?

Housemarque is eerder dit jaar overgenomen door PlayStation Studios. De game is een groot succes op de PlayStation 5, waardoor het logisch zal zijn dat de game in leven wordt gehouden door de game te ondersteunen met extra plaatsen om te ontdekken en nieuwe opdrachten.
Er is nog geen DLC voor Returnal, maar de game kreeg wel een update van 6 GB groot met nieuwe content. De game volgt Selene, een space traveler die op Atropos op zoek is naar het mysterieuze “White Shadow”-signaal.
Hopelijk krijgen we binnenkort te horen wat deze foto precies inhoudt. De foto kan misschien ook slaan op een expansion van de game of misschien wel iets heel anders. Returnal is te spelen op de PlayStation 5.