Tip: Raya and the Last Dragon nu zonder VIP-toegang op Disney+ te zien!

News
zondag, 06 juni 2021 om 8:00
a7a4cf9275d430e60b5bc946b0e9b551 4096x1715 d23efbaaf1622816876
Als je de nieuwste films als allereerste wil bekijken op Disney+, moet je 22 euro aan VIP-toegang betalen, ook als je al een Disney+ abonnee bent. Dit gold ook voor Raya and the Last Dragon toen het net uitkwam, maar nu is de VIP-toegang verdwenen en is de film volledig gratis te bekijken voor Disney+ abonnees.
Raya and the Last Dragon kwam begin maart 2021 uit in de bioscopen waar het kon, maar ook op Disney+. Toch moest je hiervoor VIP-toegang voor 21,99 euro betalen, ook al was je een abonnee. Dit gold ook al voor eerdere releases zoals Mulan en dit geldt ook nog steeds voor latere releases zoals Luca en Cruella. Na enkele maanden wachten is Raya and the Last Dragon eindelijk zonder VIP-toegang te zien op de streamingdienst. Hierdoor kun je het volledig gratis bekijken en hoef je je alleen maar zorgen te maken over je maandelijkse abonneekosten.
De Disney film speelt zich af in de wereld Kumandra. Hier leefde iedereen een harmonieus bestaan, totdat monsters de mensheid bedreigde en de draken van deze wereld zichzelf opofferden. Sindsdien bestaat er geen harmonie meer in Kumandra, vooral niet wanneer dezelfde monsters opnieuw tot leven komen en de wereld bedreigen. Hierdoor gaat Raya op zoek naar de laatste draak Sisu, in de hoop harmonie in de wereld terug te brengen.
Bekijk hieronder de trailer van Raya and the Last Dragon:

De sterrencast van Raya and the Last Dragon op Disney+

De film haalt veel inspiratie uit Azië, waar de cast voor het grootste deel ook bestaat uit Aziatische mensen. Zo bestaat de cast van stemacteurs onder andere uit Kelly Marie Tran, Awkwafina, Izaac Wang, Gemma Chan en Daniel Dae Kim.
Ben jij van plan Raya and the Last Dragon op Disney+ te bekijken nu VIP-toegang is verdwenen? Laat het weten in de reacties!