Wanneer is Cruella zonder VIP-toegang te zien op Disney+?

News
dinsdag, 18 mei 2021 om 17:30
cruellaf1624558101
Vanaf 28 mei is het zover. Vanaf deze datum kunnen we de langverwachte live-action film Cruella bewonderen op zowel het grote doek als op Disney+ met VIP-toegang. Toch is het voor Disney+ abonnees ook fijn om de film te kijken zonder extra kosten te betalen. Wanneer vervalt de VIP-toegang nu op deze film?
Vanaf 28 mei is Cruella te streamen op Disney+ met VIP-toegang. Als je de film eerder wil bekijken moet je een bedrag van 22 euro betalen. Deze extra kosten vervallen natuurlijk wel uiteindelijk. Zo verdwijnt de VIP-toegang op Cruella vanaf 28 augustus 2021. Vanaf die datum kan je de film geheel gratis bekijken op de streamingdienst!

Disney+ film Cruella wordt groot spektakel

Er zijn al een hoop trailers voorbij gekomen van de nieuwste Disney live-action film, waar we een heel nieuw kijkje kunnen krijgen op het vroegere leven van 101 Dalmatiërs slechterik Cruella. We hebben haar in de vroegere animatiefilms en de oude live-action films gezien als een ware slechterik die honden vermoord voor haar eigen zin. In de nieuwste film geeft Disney een nieuwe twist in dit verhaal, maar nog wel met de originele aspecten.
Cruella werkt voor een rijke vrouw en maakt haar huis schoon voor wat extra centen. Toch heeft zij een droom om eigen jurken te maken. Al snel creëert zij een geheime identiteit met de naam Cruella, waarmee ze indruk wil maken op de rijke klasse met de kleding die ze gemaakt heeft. Toch draait ze langzaam door en doet ze er alles aan om haar bazin te overtreffen. Dit is het startpunt van haar schurkencarrière.
Bekijk de trailer hieronder:
Ben jij van plan deze film te gaan kijken als het uitkomt op Disney+ en in de bioscoop? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws