Deze 5 gadgets wil jij hebben in aanloop naar het mooie weer!

Article
zondag, 06 juni 2021 om 9:00
pexels bluetooth speakerf1622548331
2021 is al weer een flink eind op weg en nu de de koude wintermaanden achter ons hebben gelaten, is het tijd om vooruit te kijken naar de zonnige periode die eraan komt! Je moet natuurlijk goed voorbereid zijn op al dat mooie weer. Wij hebben daarom een aantal handige gadgets voor je op een rijtje gezet die jouw perfect laten genieten van alle zonnige pret die eraan zit te komen. Deze 5 gadget moeten in ieder geval op je verlanglijstje staan!

1. Bluetooth speaker

Wanneer je met het mooie weer lekker naar buiten gaat om met vrienden in het park te zitten of lekker te bruinen op het strand, dan wil je daar wel wat entertainment bij. Een lekker koud drankje, wat snacks mee en vanzelfsprekend kan dan een lekkere beat niet ontbreken. Met een mooie bluetoothspeaker kun je de sfeer bepalen door een chille afspeellijst aan te gooien of juist iets meer uptempo te draaien.
JBL heeft een heleboel mooie speakers in hun assortiment zitten. De kleine JBL Clip klik je zo aan je rugzak en is dus overal mee naar toe te nemen, terwijl zoiets als de JBL Charge 4 super handig is als je met een grotere groep bent. Deze grotere speaker knalt elk nummer zonder problemen rond, waardoor je samen met je vrienden heerlijk kunt genieten in het zonnetje.
ventilator 3 pexelsf1591974566

2. Ventilator

Wanneer het kwik stijgt, ga je automatisch meer zweten. Niemand wil in een bloedhete zon zitten zonder wat verkoeling. Ideaal dus als je een ventilator bij je hebt om voor de nodige verkoeling te zorgen. Je hebt die blazende prachtdingen natuurlijk in alle soorten en maten. Wil je liever een compacte koelcompagnon, dan is een oplaadbare handventilator wellicht iets voor jou. Maar ook voor het grotere koelwerk zijn er gelukkig ook wat harder blazende hulpjes die jouw zomerse dagen net wat meer behapbaar kunnen maken.
powerbank pexelsf1622332322

3. Powerbank

Het is mooi weer, je verkent een nieuw stukje Nederland of buitenland en je maakt de mooiste foto's. Maar plots gaan alle alarmbellen af. Het is je telefoon die aangeeft dat hij nog maar 10 procent over heeft voor hij de geest geeft. Een lege smartphone, we lopen er allemaal wel eens tegenaan, zeker als je buitenshuis bent. Niks handiger dus dan een mooie stevige powerbank!
Een handige batterij voor onderweg die jouw smartphone of andere gadgets binnen no time opgeladen heeft. Een simpele powerbank hoeft niet veel te kosten, maar je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Wil je iets speciaals in huis halen, dan kun je ook kiezen voor een powerbank met bijvoorbeeld een klein zonnepaneel. Dan kun je je telefoon opladen met je powerbank die zichzelf ook nog eens oplaadt. Oplaadception!
pexels cocktailsf1622332677

4. IJsklontjesmachine

Onder het motto 'je kunt nooit genoeg verkoeling hebben', vinden we de volgende gadget een welkome toevoeging aan deze lijst met zomertechniek. Een lekker drankje is heerlijk op een zomerse middag, maar een drankje met ijsklontjes is nog tien keer beter.
Het is dan ook aan te raden om nooit zonder te zitten en daar is een ijsklontjesmachine de reddende engel. Met een druk op de knop knalt het apparaat een lading verkoelende blokjes op je schoot en kun je al je vrienden voorzien van een heerlijk koel drankje.
pexels dji dronef1622333392

5. Drone

We hebben de verkoeling, de gezelligheid en het opladen al gehad, maar je wil aan die lekkere dagen samen in de warmte natuurlijk ook een leuke herinnering overhouden. Dat kun je met een simpele foto vanaf je telefoon doen, maar het is natuurlijk ook wel vet om even lekker te flexen naar je vrienden met een vette gadget.
Met een drone kun je makkelijk vanuit creatieve hoeken én hoogtes een toffe groepsfoto schieten die elke normale foto zonder moeite overruled. De droneregels zijn sinds dit jaar aangescherpt, maar een mobiele vlieger als de DJI Mini 2 kun je zonder gezeur de lucht in gooien.