Tip: Flinke aanbieding op Apple AirPods Pro op Amazon!

  Bedrade oordopjes zijn verleden tijd sinds de opkomst van hoge kwaliteit bluetooth earbuds. De handige audio-apparaatjes kunnen alleen wel oplopen in de prijs. Gelukkig heeft Amazon momenteel een flinke aanbieding lopen op de Apple AirPods Pro, waardoor je de oordopjes met veel korting kan scoren.

  Apple

  De laatste jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest op het gebied van audio en met name als het aankomt op oordopjes. In vergelijking met grote koptelefoons lijken de kleine apparaatjes geen enkele match te zijn, maar dat klopt niet in alle gevallen. Sterker nog, sommige bedrijven maken oordopjes die een beter geluid kunnen produceren dan hun grotere broers én ook nog eens meer functies bieden.

  Alles-in-één draadloze earbuds

  Eén van die bedrijven is Apple, die met haar Apple AirPods Pro de markt aan het domineren is. De luxe draadloze oordopjes zitten namelijk comfortabel in je oren, hebben active noise-cancelling om vervelende geluiden tegen te gaan en kan ook nog eens de muziek automatisch voor je afstemmen op basis van de vorm van je oor. Voor de Apple AirPods Pro moet je normaal flink in de buidel tasten, maar gelukkig heeft Amazon momenteel een mooie aanbieding lopen voor de bluetooth oordopjes.

  Naast de oordopjes komt de Apple AirPods Pro ook met een handige en compacte charging case. Met het doosje kan je de oordopjes onderweg zonder moeite opladen, waarmee je meer dan 24 uur extra accuduur uit je AirPods Pro kan halen. En als je onderweg moet bellen - of tijdens één van de vele Zoom-vergaderingen die tegenwoordig worden gehouden - dan hebben de Apple AirPods Pro ook nog eens een uitstekende microfoon. Het ideale product dus voor deze barre tijden.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.