No More Heroes 3 uitgesteld naar 2021

  No More Heroes 3 komt niet meer uit in 2020. Het nieuwste avontuur van Travis Touchdown wordt namelijk naar 2021 uitgesteld. Het nieuwe jaartal was te zien in een recente trailer.

  No More Heroes 3 werd tijdens E3 2019 aangekondigd voor Nintendo Switch. Die aankondiging kwam kort na de release van Travis Strikes Again: No More Heroes. Het oorspronkelijke plan was om de game in 2020 uit te brengen, 10 jaar na No More Heroes 2. Zoals voor wel meer games die dit jaar uit hadden moeten komen wordt dat nu 2021.

  Waar gaat No More Heroes 3 over?

  In No More Heroes en No More Heroes 2 moest Travis Touchdown zich naar de top van de United Assassin’s Association (UAA) vechten. In No More Heroes 3 neemt hij het niet op tegen andere assassins, maar tegen aliens. Deze aliens doen zich voor als superhelden om de aarde te kunnen regeren.

  Zoals in de trailer hierboven te zien komen er dit jaar alsnog No More Heroes games naar de Switch. De eerste twee games zijn per direct beschikbaar op het platform. Ook Travis Strikes Again: No More Heroes is beschikbaar op de Switch, dus je kunt het hele No More Heroes verhaal (her)spelen in afwachting van het derde deel.

  Is er een datum in 2021 bekend?

  Op dit moment is het nog onduidelijk hoe ver de game precies is uitgesteld. Een nauwkeurigere bepaling dan 2021 is nog niet gegeven. Hopelijk horen we snel meer.

  No More Heroes 3

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.