De gratis Xbox Games with Gold voor november 2020 zijn bekend

News
donderdag, 29 oktober 2020 om 19:10
games with gold novemberf1603994225
Microsoft heeft zojuist de gratis Xbox Games with Gold voor november 2020 bekendgemaakt. In totaal mogen we weer met vier toffe games aan de slag, vlak voordat de Xbox Series X en S launch.
De gratis Xbox Games with Gold werden onthuld via new.xbox.com en zijn zoals altijd een vaste periode te downloaden. Deze maand mogen we aan de slag met vier games. De eerste game is Aragami: Shadow Edition, waarin je in de huid van een ondode huurmoordenaar kruipt. Deze game is van 1 tot 30 november gratis beschikbar voor Xbox One. Tussen 1 en 15 november krijgen we de toffe Xbox-shooter Full Spectrum Warrior voor Xbox 360 en Xbox One.
Halverwege november komt Microsoft zoals altijd met twee andere games. In dit geval zijn dat Swinsanity, waarin je met je vrienden met of tegen elkaar speelt, en LEGO Indiana Jones die je de avonturen van Indy in LEGO-vorm laten beleven. Deze games zijn respectievelijk tussen 16 november en 15 december en tussen 16 en 30 november te downloaden.

Alle gratis Xbox Games with Gold games ook naar Xbox Series X

De gratis Xbox Games with Gold titels voor november 2020 bevatten deze maand dus geen Xbox Series X/S game, zoals Sony dat voor de komende maand in de PSPLus Line-up heeft, maar niet getreurd. Alle vier de Xbox Games with Gold titels zijn speelbaar op de next-gen console zodra deze uitkomt. Daarbij maken deze titels gebruik van de voordelen van de Xbox Series X zoals kortere laadtijden, hogere framerates en een hogere resolutie.