TIp: Call of Duty Vanguard alleen vandaag met flinke korting

News
dinsdag, 10 mei 2022 om 9:30
call of duty vanguard headerf1635931238
Call of Duty Vanguard is alleen vandaag flink in de aanbieding bij MediaMarkt. Daar loopt momenteel een dagdeal waardoor je 29 procent bespaard op de normale prijs. Check de dagdeal nu snel hier.
Call of Duty Vanguard kost momenteel 39,99 euro bij MediaMarkt. De game is daar in de aanbieding via een speciale dagdeal. Dat betekent dat je op 10 mei moet profiteren omdat de deal anders niet meer geldig is.
De deal is alleen niet voor ieder platform geldig. Specifiek kun je de game voor de PlayStation 4 met 17 euro korting vinden. Andere edities van de game kosten bij MediaMarkt nog steeds de normale prijs. Voor de Xbox One-versie betekent dat 54,65 euro, terwijl de Series X versie 60,99 euro kost. De PlayStation 5-versie kost 63,99 euro.
call of duty ww2 vanguardf1617103914

Call of Duty Vanguard korting met een reden?

Call of Duty Vanguard kwam in 2021 uit en speelt zich weer eens af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Uitgever Activision Blizzard ziet dat ook direct als de reden waarom de game minder goed verkocht heeft. Vanguard heeft tot nu toe tegenvallende cijfers opgeleverd voor het bedrijf en is de slechtst verkopende Call of Duty in jaren.
Mocht je de dagdeal bij MediaMarkt niet interessant vinden of simpelweg gemist hebben, hoef je niet te treuren. Momenteel zijn er ook een scala van Mega Deals te vinden. Ook hiertussen zitten tal van toffe games. Check hier snel het overzicht met die games.

Populair Nieuws