ING storing maakt internetbankieren lastig

News
dinsdag, 10 mei 2022 om 10:00
Er is momenteel een ING storing gaande. Zo wordt gemeld bij storingsplatform Allestoringen. Gebruikers melden met bosjes dat er problemen zijn met het internetbankieren bij ING.
Sinds 8.00 uur vanochtend beginnen de problemen bij ING zich op te stapelen. Sindsdien nemen de meldingen rondom een ING storing ineens sterk toe, waarna om 10.00 uur de problemen nog verder toenemen. Er wordt volop melding gemaakt van problemen rondom het overboeken van geld en het inloggen via mobiel.
Vooral het overboeken van geld lijkt niet goed te gaan. Het overgrote deel van de klachten stamt hier vandaan, terwijl een kwart van de klachten ook door het inloggen op de app komt. Ook dit werkt voor tal van gebruikers niet. Rond 10.00 uur zijn er al meer dan 400 meldingen binnen en hier lijkt de teller een beetje te schommelen.

ING storing nog niet opgelost

Waar de problemen precies liggen is nog onduidelijk. ING zelf heeft nog niet wereldkundig gemaakt last te hebben van een storing. Zodra er meer duidelijk is rondom de situatie, wordt dit bericht bijgewerkt. Tevens werken we het bericht bij zodra de problemen afnemen.

Populair Nieuws