Tijd om deel te nemen aan races in Red Dead Online deze week

News
woensdag, 10 juni 2020 om 9:40
red dead online 6 9 2020 image 3f1591774069
Als het aankomt op competitieve modi in Red Dead Online, wordt er vaak gekozen voor de Showdown Series en de races overgeslagen. Dat zal deze week in de online wereld van Red Dead Redemption 2 wel even anders zijn.
In Red Dead Online zit je een groot gedeelte van de tijd op je paard. Of het nu is om van punt A naar B te komen, een Bounty Hunter target te vervoeren of simpelweg een rondje te rijden door de levensechte wereld. De meest competitieve vorm van paardrijden komt in de vorm van races, die deze week wel heel aantrekkelijk zijn gemaakt door Rockstar.
Haal je namelijk de eindstreep in een race, dan zal je niet de gebruikelijke beloning krijgen. Nee, je krijgt maar liefst drie keer zoveel dollars, ervaringspunten én goudklompjes. Kijk er dus niet raar van op wanneer elke speler in je sessie deelneemt aan de paardenraces.

Week van het paard

Paarden staan deze week niet alleen in het zonnetje met betrekking op de races, alle voordelen zijn paard-gerelateerd. Zo kan je alle Core voorzieningen voor paarden, zoals wortels en medicijnen, gratis halen. Daarnaast zijn er meer Daily Challenges die zich richten op paarden, kan je Arabian Horses met dertig procent korting kopen en allerlei accessoires voor je trouwe vervoermiddel zijn in de aanbieding.
Deze week kan je ook Tier 3 Ability Cards met maar liefst vijftig procent korting aanschaffen. Natuurlijk geldt deze korting ook voor de Ability Cards Friends for Life en Horseman.