Sony raadt koptelefoon aan voor PS5 event

  Donderdagavond is het eindelijk zover, dan zal Sony een presentatie organiseren over de PS5. Volgens het bedrijf kan je het beste het evenement beleven als je luistert met een koptelefoon.

  Eigenlijk had op 4 juni al het PS5 event plaats moeten vinden, maar uit solidariteit voor de Black Lives Matter protesten in de Verenigde Staten heeft Sony de presentatie uitgesteld met een week. Wat we te weten zullen komen tijdens het evenement is ook nog niet bekend, maar er wordt sterk gehint naar een onthulling van de PS5 line-up voor de eerste paar maanden.

  Dat gerucht wordt versterkt door een blogpost van Sid Shuman, de Senior Director of Content Communications van Sony. In de post laat Shuman weten dat het wordt aangeraden om tijdens de presentatie een koptelefoon te dragen.

  “Als het kan is het beste om een koptelefoon te dragen tijdens de presentatie. Er zit tof audiowerk in de show en het zal lastiger zijn om dat te waarderen als het eruit wordt gepompt door de speakers van je smartphone of laptop.”

  Sid Shuman, Senior Director of Content Communications Sony

  Grote focus op audio

  Dat dit een hint is naar een onthulling van één of meerdere games komt door eerdere uitspraken van Sony. De techgigant wil namelijk audio een extra grote focus gaan geven voor de PS5 en dat je oren een speciale ervaring zal krijgen tijdens het spelen van games. Zo zal elke regendruppel bijvoorbeeld zijn eigen positionele audio cue geven. Om 10 uur Nederlandse tijd zal het PS5 event aankomende donderdag worden gehouden.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.