De meest frustrerende momenten in Red Dead Online

Article
woensdag, 03 juni 2020 om 16:00
red dead online 1 14 2020 screen 1 2f1583320277
De wereld van Red Dead Online kan je soms laten voelen als een echte revolverheld. Toch zijn er soms alleen ook momenten in het digitale Wilde Westen dat je liever je controller of toetsenbord door het raam gooit. Dit zijn de meeste frustrerende momenten in Red Dead Online.

Een Bounty die vlak voor de finish ontsnapt

De Bounty Hunter is één van de meest populaire rollen in Red Dead Online en wij snappen zeer goed waarom dat het geval is. De spannende vuurgevechten die je houdt met complete bendes, hopend dat je niet je doelwit per ongeluk treft in de kogelregen. Om vervolgens het stuk uitschot vast te binden, over je paard te gooien en af te leveren bij de sheriff, terwijl je onderweg zijn handlangers van je afschudt. En al die tijd tikken genadeloos de seconden van de klok richting nul.
Het klinkt allemaal heel leuk en heldhaftig en dat is het in de meeste gevallen ook. Maar soms zijn er van die momenten dat het net iets minder soepel loopt en je echt je paard tot het uiterste moet drijven om op tijd aan te komen bij het kantoor van de sheriff. Je kan het gebouw al zien en je weet dat je het nét op tijd kan halen. Vlak voordat je alleen bij de wetsdienaar bent aangekomen, springt je Bounty van je paard af en zet het open een lopen. Onmogelijk om nog de deadline te halen. Geen dollars en ervaringspunten rijker, maar wel heel wat frustratie.
rsz red dead online hogtief1591182675

Vastgebonden worden door andere spelers

Hoewel een ontsnappende Bounty enorm frustrerend is, snappen we wel dat de desbetreffende crimineel wil wegkomen uit onze greep. Want als er iets vervelend is in Red Dead Online, is het wel om vastgebonden te worden door andere spelers.
Wanneer je in de lasso van een tegenstander terecht komt, dan heb je nog de kans om snel naar je mes te schakelen en het touw door te snijden. Ben je niet snel genoeg en wordt je compleet vastgebonden door een speler, dan kan het een tergende en lange rit worden. Je hebt altijd nog de mogelijkheid om los te komen door te worstelen, maar in de meeste gevallen slepen je tegenstanders je mee om je na een paar minuten te executeren in een bosje. Natuurlijk is de wraak wel enorm zoet als je die kwelgeesten vervolgens weer weet te vinden met je geweer in de aanslag.
red dead online trader 1f1572450308

Cripps is even niet aanwezig

De wereld van Red Dead Online is gevuld met talloze NPC’s, maar waarschijnlijk het meest belangrijke karakter is Cripps. De bebaarde oude man is jouw assistent en zal je kamp overal waar je maar wil neerzetten. Tegen een klein bedrag natuurlijk.
Soms is de beste man alleen totaal niet te vinden, samen met jouw kamp. Daarnaast vallen ineens een hoop functies weg, waardoor je opnieuw moet inloggen en hopen dat je kamp dan wel verschijnt. Niet iets wat je wil hebben als bijvoorbeeld fanatieke Trader, de rol waarbij Cripps van levensbelang is. Als vervolgens er ook nog eens geen wilde dieren in de wereld spawnen is niemand in de buurt meer veilig.
red dead online huntingf1573035052

Animaties die iets te lang duren

Rockstar heeft met haar laatste paar titels realisme hoog in het vaandel staan. Zo voelt het net alsof je in het echte Wilde Westen rondloopt en komen ook andere aspecten levensecht over. Paarden ziet eruit als machines van vlees, bloed en spieren en tegenstanders vallen precies om zoals je zou denken wanneer je ze vol pompt met lood.
Dat realistische aspect komt alleen ook met een keerzijde. Wanneer je bijvoorbeeld een hert hebt neergeschoten met je pijl en boog en het vel wil bemachtigen, dan zie je je karakter het arme beest skinnen. Indrukwekkend wanneer je het voor de eerste keer ziet, maar op den duur wordt de lange animatie enorm vervelend. En dan hebben we het nog niet eens over het braden van je verworven stukken vlees. Elk stukje moet je boven een kampvuur hangen en als je je inventory wil vullen met voedsel zal waarschijnlijk een paar rimpels erbij hebben gekregen.
red dead online explosionf1591183193

Oorverdovende medespelers

Begrijp ons niet verkeerd: we houden van onze medespelers. In de online wereld hebben we talloze uren doorgebracht met andere cowboys. Soms werken we samen in missies en andere keren staan we tegenover elkaar in de Showdown Series. Zelfs die onverwachte vuurgevechten in de open wereld vinden we niet erg - tenzij ze ons vastbinden met een lasso natuurlijk.
Maar wat we enorm frustrerend blijven vinden zijn spelers die hun microfoon constant open laten staan en van alles delen met de rest van de lobby. Van geluiden die zo hard zijn als een luchtalarm tot aan ruzies met moeders en muziek uit de Top 40 van Rusland. Er is een reden waarom tap to talk is uitgevonden, gebruik die functie dan ook!
Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

Populair Nieuws

Laatste Reacties