Tijd om de kledingkast aan te vullen in Red Dead Online

News
woensdag, 08 januari 2020 om 9:41
red dead online 1 7 2020 screen 1f1578472465
De feestdagen zijn voorbij en dat betekent ook dat de besneeuwde prairies in Red Dead Online zijn verdwenen. De dikke jassen kunnen dus weer uit en de nieuwste mode kan worden aangetrokken.
Om ervoor te zorgen dat elke cowboy er na de koude feestdagen fris uitziet, heeft Rockstar de catalogus van Wheeler, Rawson & Co. flink aangevuld met de laatste mode uit de 19de eeuw. De nieuwe kledingstukken zijn deze week ook meteen in de aanbieding en zullen permanent in de winkel aanwezig blijven. Daaronder vallen onder andere de Rivera Hooded Tunic, de McCrum Pants en een collectie van Baldock Hats onder. De Boutell Hat en Leavitt Jacket zijn ook in de catalogus te vinden, maar zullen slechts voor bepaalde tijd beschikbaar zijn!
Met je nieuwe kleding kan je meteen de show stelen in de Free Aim Series van deze week. De komende dagen staan alle Capture-modi in de spotlight, met onder andere Hostile Territory, Overrun, Spoils of War en Up in Smoke.
red dead online 1 7 2020 screen 2f1578472647

Goede week voor Moonshiners

Het is daarnaast een goed moment om te investeren in de nieuwe Moonshiner-rol. Behaal je namelijk Rank 3 voor 13 januari, dan krijg je een exclusieve variant van de Kelley Boots. Bovendien krijg je 500 XP voor een smaakje aanbrengen aan je koopwaar en als je een lading Medium-strength Moonshine verkoopt krijg je een coupon. Met de bon kan je een Norfolk Roadster paard aanschaffen met maar liefst 30 procent korting.
Vergeet ook niet om je account te beveiligen met tweestapsverificatie. Je zorgt er niet alleen voor dat je minder snel gehackt kan worden, maar je krijgt er ook verschillende bonussen en kortingen voor, onder andere voor de gewilde Outlaw Pass. Ook na de feestdagen blijven de cadeautjes dus komen.