Gollum heeft de weg gevonden naar de PlayStation 5 en Xbox Series X

News
dinsdag, 07 januari 2020 om 18:07
the lord of the rings gollumf1616750385
Ongeacht of je de Lord of the Rings-films hebt gezien, iedereen is wel bekend met Gollum. Het wezen heeft de weg gevonden naar de next-gen consoles en zal volgend schitteren in zijn eigen game.
De action-adventure game The Lord of the Rings: Gollum zal gaan schitteren op de PlayStation 5, Xbox Series X en PC. Dat maakte ontwikkelaar Daedalic Entertainment bekend in gesprek met Edge magazine.
Fans van Gollum moeten alleen wel hun verwachtingen van het wezen bijstellen. Hij zal er namelijk niet uitzien zoals in de Lord of the Rings-film, toen Andy Serkis de rol op zich nam. Volgens Mathias Fischer van Daedalic Entertainment gaan ze hun eigen versie maken.
Toch wil de ontwikkelaar de ervaring niet te vreemd maken voor fans die alleen de films hebben gezien, dus zal Gollum waarschijnlijk niet even groot gemaakt worden als een Cave Troll. Het wezen zal daarnaast een stuk sympathieker gaan worden, aangezien spelers rond de 20 uur met de opvallende protagonist moeten doorbrengen. Lord of the Rings: Gollum moet ergens in 2021 verschijnen.