'Thor: Love and Thunder heeft flashback naar The Dark World'

News
dinsdag, 02 november 2021 om 9:00
grootste thor love and thunder geruchtenf1654110874
Er zijn nieuwe setfoto's van Thor: Love and Thunder naar buiten gekomen. Op de foto's zijn Chris Hemsworth en Natalie Portman te zien in outfits die lijken op scènes uit het tweede deel van de filmreeks, namelijk Thor: The Dark World
In juni werden de opnames van Thor: Love and Thunder afgerond, maar nu blijkt de cast toch weer op de set te zijn voor reshoots. De film is al een paar maanden uitgesteld door Marvel, waardoor er tijd is om extra scènes te schieten. De nieuwe setfoto's laten zien dat de film mogelijk een flashback bevat naar de film Thor: The Dark World.
Op de foto's zien we Chris Hemsworth en Natalie Portman die gekleed zijn als hun karakters Thor en Jane. Ze dragen kleding en pruiken die vergelijkbaar zijn met wat ze droegen in verwijderde scenes uit Thor: The Dark World.
De mogelijke flashback naar Thor: The Dark World kan verklaren waarom Jane Foster na The Dark World niet meer te zien was in de andere Marvel-films. Naar verluidt zullen er in de flashback scènes te zien zijn waarin Jane en Thor ruzie hebben. Welke relevantie die ruzie heeft voor het verhaal van Thor: Love and Thunder is nog onbekend.

De Guardians of the Galaxy in Love and Thunder

Naast Jane Foster zal ook Valkyrie (Tessa Thomson) terugkeren in Thor: Love and Thunder. Verder zullen ook de Guardians of the Galaxy, waaronder Star-Lord, Drax en Nebula, te zien zijn in de nieuwe Thor-film.
Thor: Love and Thunder zal in de Verenigde Staten op 8 juli 2022 verschijnen. De film is onderdeel van phase 4 van het MCU.