Nu al leaks over de Call of Duty van 2022

News
dinsdag, 02 november 2021 om 8:30
call of duty warzone 7f1586436656
Call of Duty Vanguard, de Call of Duty game voor 2021, is nog niet eens uitgekomen en nu al komen er lekkers met details naar buiten over de Call of Duty van 2022. Op Twitter worden een aantal geruchten gedeeld.
De Call of Duty van 2022 zal volgens de geruchten een vervolg zijn op Call of Duty Modern Warfare uit 2019. Dit gerucht ging ook al eerder rond. De game zou gaan over Colombiaanse drugskartels.

Call of Duty 2022 bijzonder gruwelijk

Realisme staat volgens de geruchten centraal in de nieuwe game. Wapens zouden bijvoorbeeld op sommige momenten niet schieten, wanneer je dat wel wil. Dat kan in de realiteit ook gebeuren, dus het wordt toegevoegd voor de realisme, maar ook om sommige momenten spannender te maken. Want op elk moment kan je wapen het begeven.
Volgens de geruchten zou het doden van vijanden gruwelijker worden dan wat we van Call of Duty gewend zijn. Zo zouden vijanden niet direct sterven, maar lang op de grond blijven liggen en dingen roepen. Ook dat zou worden gedaan om de game realistischer te maken.
Naast informatie over Call of Duty 2022, zijn er ook wat geruchten over Warzone. Warzone staat los van de jaarlijkse Call of Duty games, maar past zich wel aan aan de nieuwste releases in de franchise. Volgens de geruchten krijgt Warzone een grote map met verschillende locaties uit het originele Modern Warfare 2.
Het zijn natuurlijk geruchten, dus of dit alles ook echt beschrijft hoe de game zal zijn moet later nog blijken. Het duurt ook nog een jaar voordat er een nieuwe Call of Duty aan komt, dus er kan nog een hoop worden aangepast.