The Witcher trailer toont eindelijk meer van seizoen 2

News
vrijdag, 29 oktober 2021 om 18:00
the witcher netflixf1623661902
Netflix heeft een trailer online geplaatst voor The Witcher seizoen 2. De trailer geeft een goed beeld van wat we van het tweede seizoen mogen gaan verwachten.
Seizoen 1 was nog relatief rustig, vergeleken met wat we van seizoen 2 te zien krijgen in de trailer. In de trailer worden we eigenlijk direct geconfronteerd met een slagveld, waar een hoop slachtoffers zijn gevallen. Aan de opmerkingen van personages en de beelden wordt het duidelijk dat oorlog centraal staat in dit seizoen.

Wie gaan we terugzien in The Witcher?

In de trailer zien we een aantal oude en nieuwe gezichten. Van de oude gezichten weten we al ongeveer wat hun taak zal zijn. Geralt heeft in seizoen 2 de taak om Ciri te beschermen. Volgens Henry Cavill, de acteur die protagonist Geralt of Rivia speelt, is zijn personage hierdoor erg veranderd. Dit gaan wij als kijker volgens hem ook merken.
In de trailer zien we ook beelden van Yennefer en publiekslieveling Jaskier. Het is te hopen dat de bard in dit seizoen weer een liedje over Geralt mag gaan zingen.
Hoe groot de rol zal zijn voor andere personages die we in de trailer voorbij hebben zien komen, maar waarvan we nog niet weten wie dit zijn, zal later duidelijk worden.
Het tweede seizoen van The Witcher zal op 17 december op Netflix verschijnen. De serie zal niet eindigen na seizoen 2, de komst van seizoen 3 is namelijk ook al bevestigd. De opnames voor het derde seizoen zullen begin 2022 van start gaan.