Opnames The Witcher seizoen 3 beginnen in 2022

News
dinsdag, 19 oktober 2021 om 8:00
the witcher netflixf1623661902
Het tweede seizoen van The Witcher komt later dit jaar uit. Intussen is er ook goed nieuws over het derde seizoen. De opnames van seizoen 3 beginnen namelijk aan het begin van 2022. Dat is te lezen in het blad Production Weekly, meldt Redanian Intelligence.
Fans wachten al lang op het tweede seizoen van The Witcher. Door het coronavirus hebben de opnames veel vertraging opgelopen. Daarom zien we seizoen 2 nu ongeveer twee jaar na de release van het eerste seizoen op Netflix verschijnen. Het nieuwe seizoen zal vanaf 17 december te zien zijn.

Seizoen 3 sneller naar Netflix?

Dat er een derde seizoen van The Witcher zou aankomen was al eerder aangekondigd. Nu is er goed nieuws, want we hoeven waarschijnlijk minder lang te wachten op het derde seizoen. De opnames van het derde seizoen zijn namelijk gepland voor begin 2022.
Er is natuurlijk altijd een kans dat een productie vertraging oploopt, maar als alles goed loopt, is er een grote kans dat The Witcher seizoen 3 snel na seizoen 2 te zien zal zijn. In ieder geval zouden we daar dan geen twee jaar op hoeven wachten.
In Production Weekly is wel te lezen dat er voor de serie het een en ander verandert. Er zijn namelijk een aantal nieuwe schrijvers bijgekomen. Ook wordt er gefilmd in een andere studio.
De nieuwe studio waar The Witcher gebruik van maakt is Longcross Studios. Seizoen twee werd opgenomen in Arborfield Studios. In de serie zelf zal je waarschijnlijk weinig van de studiowissel merken.