Gratis Xbox Games with Gold voor november 2021 bekendgemaakt!

News
zaterdag, 30 oktober 2021 om 9:00
moving outf1594808480
Het is bijna een nieuwe maand en dat betekent ook weer een nieuwe lijst aan gratis games op de Xbox consoles. Microsoft heeft nu alvast de gratis Xbox Games with Gold van november 2021 bekendgemaakt.
Het einde van de maand nadert en dat is voor Xbox spelers altijd een mooi moment. Microsoft maakt dan namelijk bekend welke gratis games er de komende maand gespeeld kunnen worden. Net voor het einde van de werkweek heeft de uitgever dat gedaan via Xbox Wire.
Voor de Xbox Series X en Xbox One krijgen spelers vanaf 1 oktober de beschikking over de hilarische verhuis-game Moving Out en via backwards compatibility komt daar Rocket Knight bij. Moving Out is de hele maand november beschikbaar, voor Rocket Knight moet je sneller zijn, die is slechts tot 15 november te claimen.
Later in de maand komt daar de titel Dead Lands bij, die van 16 november tot 15 december te downloaden zal zijn. Als laatste zal van 16 november tot 30 november de Xbox 360 titel LEGO Batman 2 DC Super Heroes op te halen zijn. Wie snel is kan nu nog Hover en Resident Evil Code: Veronica X van de Games with Gold oktober 2021 binnen halen.

Blij met de Xbox Games with Gold?

Wat vind jij van de nieuwe Xbox Games with Gold voor november 2021? Ben je blij met de selectie die Microsoft heeft gemaakt of had je liever andere titels willen zien? Je kan nu nog de tijdelijk de andere Xbox Games with Gold van oktober downloaden, dus als je dat nog niet hebt gedaan, wees er dan snel bij!