Andere Geralt te zien in The Witcher seizoen 2

News
maandag, 20 september 2021 om 17:30
the witcher s2 cirif1626181955
Het doel van Geralt in The Witcher is om Ciri te beschermen. Hier hoort ook bij dat hij een vaderfiguur moet zijn. Dit was nog niet zo te zien in het eerste seizoen, maar dat moet veranderen in het tweede seizoen, volgens Henry Cavill.
In een interview met Entertainment Weekly vertelde Henry Cavill, de acteur die Geralt speelt, dat in het nieuwe seizoen Geralt begint met zijn rol als beschermheer van prinses Ciri. Dit zal hem als personage moeten doen veranderen.
In het eerste seizoen was Geralt niet bepaald iemand die zat te wachten op kinderen, maar wel iemand die een natuurlijke beschermer is. Het tweede seizoen moet volgens Cavill een andere Geralt laten zien. Geralt moet filosofischer en wijzer zijn volgens hem. Dit probeert hij dan ook zo naar voren te brengen.

The Witcher seizoen 2 vertraagd

Het is al een tijd geleden dat Witcher seizoen 1 op Netflix verscheen. De opnames van het tweede seizoen hebben vooral vertraging opgelopen door corona. Voor nu staat de serie gepland voor 17 december, twee jaar nadat The Witcher seizoen 1 uit is gekomen.
The Witcher show is gebaseerd op een Poolse boekenreeks. De focus ligt vooral op de Witcher Geralt van Rivia. Witchers zijn monsterjagers, ze trekken door het continent heen om op monsters te jagen. Tijdens hun reis worden ze ingehuurd op om bepaalde monsters te jagen.
Voor Geralt verandert zijn doel zodra hij de taak krijgt om prinses Ciri te beschermen tegen Nilfgaard. Dat is een rijk dat het koninkrijk van Ciri heeft ingenomen.