Netflix toont The Witcher seizoen 2 teasers, bevestigt seizoen 3

News
maandag, 27 september 2021 om 8:00
the witcher s2 cirif1626181955
Nadat The Witcher in 2019 op Netflix verscheen moesten fans lang wachten op seizoen 2. Dat lange wachten is nog niet helemaal voorbij, maar er zijn nu wel beelden om te kijken. Ook is seizoen 3 van de serie officieel aangekondigd.
Seizoen 2 moet nog beginnen, maar zoals wel vaker met succesvolle series kan Netflix nu al bevestigen dat seizoen 3 er ook aan komt. Dit ondanks dat dat volgens de showrunner kort geleden nog geen zekerheid was. Naast een derde seizoen komen er ook een tweede animefilm en een spin-off die wat kindvriendelijker is.
Voordat dat alles kan verschijnen is eerst het tweede seizoen aan de beurt. Tot dusver is er weinig van het nieuwe seizoen te zien geweest, maar nu zijn er twee teasers. Eén daarvan gaat over Nivellen, een man met een beestachtig gezicht waar Geralt in aanraking mee zal komen. De andere richt zich op Geralt en Ciri.

Wanneer verschijnt The Witcher seizoen 2?

The Witcher seizoen 2 heeft lang op zich laten wachten. Dat was onder andere te wijten aan het coronavirus, waardoor de opnames meerdere keren moesten worden stilgelegd. Ook raakte hoofdrolspeler Henry Cavill gewond bij het opnemen van een stunt.
Maar het wachten is nu bijna voorbij. Seizoen 2 van The Witcher verschijnt op 17 december 2021, nog net voordat het eerste seizoen 2 jaar oud is. Wanneer seizoen 3 naar Netflix komt is nog even afwachten. Hopelijk zijn er dit keer wat minder tegenslagen.