The Witcher seizoen 3 en Blood Origin hebben eindelijk releasedatum gekregen

News
maandag, 26 september 2022 om 17:30
the witcher seizoen 2 geralt ciri 1f1664204751
Fans van The Witcher kunnen niet alleen uitkijken naar seizoen 3, maar ook de spin-off Blood Origin. Netflix heeft nu een releasedatum voor beide series onthuld.
Door het coronavirus is het filmen van series en films een stuk lastiger geworden. Eén van de series die dat meermaals heeft bewezen is The Witcher. Voor seizoen 2 moesten de opnames namelijk meerdere keren worden stilgelegd, waardoor er maar liefst twee jaar zat tussen de release van seizoen 1 en seizoen 2.
Het leek erop dat de opnames voor seizoen 3 wat spoediger verliepen, maar toch moeten fans iets langer geduld hebben. In december zal namelijk nog niet het nieuwe seizoen van The Witcher verschijnen op Netflix. De streamingdienst heeft op Tudum bekendgemaakt dat seizoen 3 namelijk in de zomer van 2023 zal verschijnen. Dat meldt onder andere Variety.

Andere Witcher serie in december

Ondanks dat we niet kunnen genieten van de avonturen van Geralt in december, betekent het niet dat we Witcher-loos blijven dit najaar. Niet alleen de releasedatum van The Witcher seizoen 3 is namelijk bekendgemaakt, maar ook die van The Witcher Blood Origin. De spin-off maakt zijn opwachting op 25 december op Netflix.
Blood Origin is een prequel op The Witcher. De serie draait om de creatie van de allereerste witcher ooit. In de hoofdrol spelen Michelle Yeoh, Sophia Brown en Laurence O’Fuarain. Daarnaast zullen onder andere ook Mirren Mack, Lenny Henry, Jacob Collins en Lizzie Annis in de serie verschijnen.