De productie van The Witcher seizoen 3 is gestart

News
maandag, 31 januari 2022 om 13:00
the witcher netflixf1623661902
The Witcher is een populaire serie op Netflix. Onlangs is seizoen 2 uitgekomen en daarvoor al was al bekend dat er een derde seizoen aan zou gaan komen. Nu weten we dus ook dankzij een bericht op Instagram dat de productie van het derde seizoen is begonnen.
Steve Gaub, een regisseur van The Witcher, heeft op Instagram een foto gedeeld. Op deze foto is decoratie te zien voor de serie. In de caption schrijft Gaub dat de productie van The Witcher 3 seizoen 3 is gestart.

Wat weten we van The Witcher seizoen 3?

Dat de productie snel kan starten nadat seizoen 2 op Netflix is verschenen, komt omdat het script voor het nieuwe seizoen al geschreven was. Er wordt niet in detail uitgelegd waar seizoen 3 over gaat, maar de lezers van de boeken zullen het wel ongeveer kunnen weten.
Er wordt namelijk geprobeerd om zo dicht mogelijk bij de boeken te blijven. Het derde seizoen is gebaseerd op The Time of Contempt, in het Nederlands vertaald naar De Jaren van Verachting.
Nu de productie van het nieuwe seizoen is gestart zal het hopelijk ook niet lang duren voordat het seizoen op Netflix verschijnt. In ieder geval hopen fans dat er minder tijd zit tussen seizoen 2 en 3, dan dat er tussen seizoen 1 en 2 zat. De productie van seizoen 2 kreeg mede door het coronavirus veel tegenslagen. The Witcher is daarbij niet het enige project dat daar last van heeft.

Populair Nieuws