Netflix werkt aan Spin-offs van The Witcher

  Na het succes van het eerste seizoen van de serie van The Witcher heeft Netflix besloten meer te investeren in en rondom deze wereld. De streamingdienst is van plan om meerdere spin-off series te maken van de show die gebasseerd is op de boeken en spellen van The Witcher.

  Netflix

  Dat er na het zeer geslaagde eerste seizoen van The Witcher nog meer komt van de serie viel zeker te verwachten. Netflix gaf al aan dat ze in ieder geval drie seizoenen van de serie willen maken. Dit zou nog meer kunnen worden als de serie dit daverende succes door kan zetten. Ook kunnen we buiten The Witcher zelf nog een aantal dingen verwachten.

  De eerste Witcher

  Netflix is van plan om een serie te maken over het leven van de allereerste Witcher. Deze serie zal The Witcher: Blood Origin gaan heten en het zal laten zien hoe degene die deze levensgevaarlijke ‘baan’ startte. Hier is nog enorm weinig bekend. Er is geen boek over en het onderwerp komt niet voor in de games.

  Het enige wat we hier over weten is uit verhalen die in de boeken verteld worden. Deze serie zal dus een heleboel nieuwe verhalen laten zien. Deze nieuwe informatie zal voor groot fans van The Witcher niet alleen heel gaaf zijn, maar ongetwijfeld ook weer enorm vermakelijk.

  Meer van The Witcher

  Ook wordt aangegeven dat er gewerkt wordt aan nog meer spin-offs, waar helaas nog heel weinig over bekend is. Het tweede seizoen van The Witcher zal op zijn vroegst in 2021 uitkomen en ongetwijfeld weer een enorm succes worden. Netflix liet weten dat ruim 70 miljoen mensen in ieder geval de eerste twee afleveringen van The Witcher bekeken.

  Ook weten we dat er een aantal nieuwe maar bekende gezichten voor zullen komen in het tweede seizoen. Zo wordt onder andere Vesemir, de leermeester van Geralt genoemd. Ook al is er voor de rest nog niet veel bekend horen wij graag wat jullie verwachten van het tweede seizoen van de serie!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.