Komt Cobra Kai seizoen 4 eind 2021 uit op Netflix?

  Goed nieuws voor iedereen die wacht op Cobra Kai seizoen 4. Volgens Netflix moet het vierde seizoen van de geloofde serie namelijk eind 2021 nog uitkomen. Dat is goed nieuws in deze Coronatijden waarin het toch lastig is om series te produceren.

  Netflix

  Het is toch altijd fijn om een beetje geruststelling te krijgen, zo ook het nieuws dat Cobra Kai seizoen 4 toch nog eind 2021 moet uitkomen op Netflix. De serie had natuurlijk wat vertraging opgelopen door het Coronavirus, maar blijkbaar liggen ze nog genoeg op weg om het vierde seizoen dit jaar nog uit te brengen. Wel zo fijn, want Cobra Kai is een heus kijkcijferkanon gebleken en Netflix zal dan ook zo snel mogelijk het vierde seizoen willen uitbrengen om zijn tegenvallende abonnementscijfers op te krikken.

  Cobra Kai seizoen 4 zal daar in ieder geval wel wat aan bijdragen, want er zijn veel mensen die snakken naar de nieuwste avonturen van rivalen Daniel en Johnny. We zullen niet te veel spoilen van het derde seizoen, maar of de twee hoofdpersonen nog steeds rivalen zullen zijn in Cobra Kai seizoen 4 zal nog even afwachten zijn na de ontwikkelingen aan het einde van seizoen 3. We weten in ieder geval dat het filmen al een tijdje bezig is bij Netflix, maar we zullen nog wel even moeten wachten op een trailer of iets dergelijks.

  Cobra Kai seizoen 4 eind 2021 op Netflix

  We hebben in ieder geval genoeg verwachtingen voor Cobra Kai seizoen 4 en kunnen dan eigenlijk ook niet wachten tot de serie eindelijk eind 2021 uitkomt op Netflix. Tot die tijd kunnen we ons in ieder geval bezig houden met de eerste drie seizoenen en natuurlijk de originele Karate Kid film. Laten we hopen dat het Coronavirus niet nog meer roet in het eten van de populaire serie gaat gooien, want wachten is nooit prettig, zeker niet als het om een serie of film gaat die je heel graag wil zien.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.