Hoe past zo'n grote cast in The Witcher seizoen 2?

  De afgelopen tijd is er flink wat The Witcher nieuws voorbijgekomen. Zo zagen we een locatie dat verdacht veel lijkt op Oxenfurt en weten we dat het nieuwe seizoen helemaal afgerond is met filmen. Nu krijgen we ook nog eens meer nieuws over de cast en wie een deel wordt van de Wild Hunt. The Witcher seizoen 2 lijkt een spannend seizoen te gaan worden!

  Dat de Wild Hunt in de serie ging komen was al geen geheim meer. Wie de leden van de Wild Hunt gaan spelen was daarentegen wel onbekend, tot nu toe. Er is nieuwe informatie voorbijgekomen over wie de leider van de Red Riders gaat spelen. Het is niemand minder dan de Britse acteur Sam Hazeldine.

  Hazeldine is bekend van van veel andere series. Zo speelt hij in Peaky Blinders en Silent Witness. Dat de Red Riders nu werkelijk een vertoning gaan maken in de serie is erg interessant, maar we moeten helaas nog wachten tot we zeker weten wat de rol van Eredin in de serie gaat worden.

  Een flinke cast-uitbreiding

  Naast alleen een casting voor Eredin, zijn er ook nog zes andere nieuwe rollen die in de serie gaan komen en wie deze rollen op zich gaan nemen. Zo wordt Lara Dorren gespeeld door Niamh McCormack, Ithlinne door Ann Firbank en wordt Jarre door Josepg Payne gespeeld. Tevens is bekend dat King Vizimir wordt gespeeld door Ed Birch, Voleth Meir door Ania Marson en Aylne dankzij Emily Byrt naar de serie komt.

  Het is een flinke lijst aan nieuwe namen die in de serie gaan komen. De grootste vraag is dan ook hoe dit ooit gaat passen in een seizoen van maar acht afleveringen. Alle nieuwe rollen beloven naast veel nieuwe personages ook een flink uitgebreid verhaal. Kortom, je mag absoluut hyped zijn voor The Witcher seizoen 2!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.