The Witcher 4 release laat lang op zich wachten

News
donderdag, 06 oktober 2022 om 13:00
the witcher 4 teaserf1647936992
CD Projekt RED heeft grote plannen. De ontwikkelaar maakt bijvoorbeeld een vervolg op Cyberpunk 2077 en meerdere nieuwe games in de The Witcher franchise. Een release van de eerste van deze The Witcher titels hoeven we voorlopig alleen nog niet te verwachten.
Eerder dit jaar kondigde CD Projekt RED aan dat het werk begonnen was aan een nieuwe The Witcher game. Daar kwam onlang het nieuws bij dat dit de eerste game van een trilogie moet worden. Twee vervolgen moeten binnen zes jaar na de eerstvolgende game uitkomen.
Maar die zes jaar gaan voorlopig nog niet in. Want The Witcher 4, of Project Polaris, zoals de game intern heet, laat zelf ook nog zeker drie jaar op zich wachten. Misschien is de wachttijd zelfs langer, aangezien de eerste game deze trilogie meer voorbereidingswerk vergt, zo vertelt CD Projekt RED CEO Adam Kiciński in gesprek met investeerders.

Wanneer is de release van The Witcher 4?

Van de vervolgen op Polaris/The Witcher 4 wordt verwacht dat de ontwikkeling relatief soepel loopt. Aangezien er voor die twee game drie jaar ontwikkelingstijd per stuk wordt gerekend, is het waarschijnlijk dat het iets lastigere Polaris langer nodig heeft, bevestigd Kiciński. Een release in 2025 is waarschijnlijk dus een nog te optimistische schatting.

Populair Nieuws

Laatste Reacties