Nieuwe release The Witcher 3 voor PS5 en Xbox Series X onthuld

News
vrijdag, 20 mei 2022 om 10:00
the witcher 3 wild huntf1579116110
Fans zitten er ondertussen alweer een lange tijd op te wachten, de next-gen versie van The Witcher 3: The Wild Hunt. CD Projekt RED heeft nu bekendgemaakt wanneer we de release op de PS5 en Xbox Series X/S kunnen verwachten.
Ondanks dat The Witcher 3: Wild Hunt alweer zeven jaar oud is, wordt de game vandaag de dag nog steeds gezien als één van de beste games die je kan spelen - en de open world RPG ziet er grafisch ook nog steeds goed uit. Maar het kan altijd nog een stukje mooier, want er komt een verbeterde versie voor de PS5 en Xbox Series X/S uit.
CD Projekt RED heeft de next-gen versie alweer een lange tijd geleden aangekondigd, september 2020 om precies te zijn, maar de remaster is nog steeds niet in zicht. De laatste releaseperiode die de Poolse studio aanhield was Q2 2022, maar die target bleek niet haalbaar te zijn.
Gelukkig heeft het bedrijf nu eindelijk een nieuwe release aangekondigd voor de next-gen versie van The Witcher 3. Via Twitter laat CD Projekt RED weten dat de verbeterde game moet uitkomen in Q4 2022. Het is te hopen dat spelers met een PS5 of Xbox Series X/S niet nog langer moeten wachten.

Gratis upgrade voor The Witcher 3

Wanneer de next-gen versie van The Witcher 3: Wild Hunt eindelijk verschijnt, dan hoef je daar niet voor de betalen. Ten minste, als je de game al hebt op de PlayStation 4 of Xbox One. Je zal gratis je kopie kunnen upgraden en genieten van de verbeterde graphics en een hogere framerate. Ook spelers op PC zullen van de upgrade kunnen genieten, die versie krijgt de nieuwe mogelijkheden er namelijk ook bij.