The Walking Dead World Beyond hint op de locatie van Rick Grimes

  The Walking Dead World Beyond is klaar voor de release op 4 oktober (5 oktober in Nederland). Een van de personages in de spin off hint nu op de locatie van Rick Grimes. Zij zou in de serie weten waar Grimes zich precies bevindt en linkt de serie zo aan The Walking Dead.

  AMC

  The World Beyond wordt de nieuwe spin off van The Walking Dead. De serie kent nieuwe personages en speelt zich een aantal jaren na de start van de ellende met de zombies af. Één personage uit de serie hint nu op de locatie van Rick Grimes die in het afgelopen seizoen van The Walking Dead verdween. Het personage in kwestie is Luitenant Kolonel Elizabeth Kublek. Zij is een lid van de Civic Republik Military, een van de groeperingen in de nieuwe serie en volgens actrice Julia Ormond weet ze blijkbaar waar Rick Grimes is. Veel loslaten over Grimes doet Ormond alleen niet.


  "Als Elizabeth weet waat Rick is, weet ik niet zeker of ze je dat zou vertellen. En als Elizabeth het je zou vertellen, weet ik niet of je haar moet geloven. En ik Julia, ga je niks erover vertellen, want ik wil mijn baan graag behouden."

  Julia Ormond.

  The Walking Dead World Beyond duidelijk gelinkt aan de hoofdserie

  Ormond zegt met deze woorden niets over de locatie van Grimes, maar laat ons wel duidelijk weten dat haar karakter meer weet. Wat haar rol precies wordt in de serie kunnen we zelf gaan ontdekken vanaf 5 oktober. Vanaf dan zal de serie in Nederland te zien zijn op Amazon Prime. De serie zal voorlopig niet naar televisiezender FOX komen.

  The Walking Dead seizoen 10 staat gepland voor een vervolg in oktober. De strijd die in aflevering 16 van de serie los moet barsten zal enorm zijn. Daarbij zal Maggie terugkeren in het seizoen, dat overigens zes extra afleveringen krijgt. Of die afleveringen meer zullen in spelen op The World Beyond en Fear the Walking Dead, is nog onbekend. Wel weten we dat de serie The Commonwealth zal introduceren en zo weer een stapje dichterbij de films rondom Rick Grimes zal zetten.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.