The Walking Dead seizoen 11 pas in 2021 door corona

  Slecht nieuws voor The Walking Dead fans. De release van seizoen 11 van de serie stond voor oktober dit jaar gepland, maar die datum wordt niet gehaald in verband met de coronacrisis. Het elfde seizoen van de AMC-serie zal daarom pas ergens in 2021 te zien zijn. Seizoen 10 krijgt als goedmaker een aantal extra afleveringen.

  AMC

  Dat maakt Angela Kang, producer van de serie bekend. Tijdens Comic Con @ Home, de live-uitzending van de jaarlijkse beurs meldt ze in een panel het slechte nieuws. Dit verscheen direct daarna op het Twitter-kanaal van The Walking Dead. Het elfde seizoen stond aanvankelijk gepland voor een release in oktober 2020, maar dit kan door het coronavirus niet gehaald worden.

  Kang heeft niet alleen maar slecht nieuws voor fans van de AMC-serie. Ze weet ook te melden dat het de crew alsnog gelukt is om de zestiende aflevering van The Walking Dead seizoen 10 af te maken. Deze aflevering werd eerder al uitgesteld van april naar een nader te noemen datum, maar die is er nu eindelijk. Op 4 oktober is de release van die aflevering te zien op AMC.

  Vertraging in release The Walking Dead seizoen 11 zorgt voor een bonus

  De vertraging van The Walking Dead seizoen 11 is jammer, maar Kang weet de pijn van de fans wat te verzachten. Seizoen 10 van de serie krijgt namelijk een aantal extra afleveringen. In totaal staan er zes extra afleveringen op de planning die we de komende tijd mogen verwachten. In totaal zal seizoen 10 dus 22 afleveringen gaan kennen. Of dat betekent dat de oorspronkelijke seizoensfinale in stukjes geknipt is, is onbekend.

  Negan-acteur Jeffrey Dean Morgan wist eerder al te melden dat de slotaflevering van het seizoen een episch gevecht met zich mee zal brengen. Daarnaast zou de aflevering een soort mini-film worden volgens de acteur. Later werd bekend dat we tijdens de finale van seizoen 10 ook kennis mogen maken met The Commonwealth, de nieuwe groepering in de serie.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.