The Walking Dead World Beyond komt niet naar FOX

  The Walking Dead spin off World Beyond komt er eindelijk aan. De serie belooft een heel nieuw avontuur tussen de walkers dat vanaf oktober te zien zal zijn. Alleen de serie zal niet naar FOX komen.

  AMC

  Via een trailer werd de datum van World Beyond bekendgemaakt.The Walking Dead World Beyond zal afgetrapt worden op 4 oktober, vlak na de release van The Walking Dead seizoen 10 episode 16. In plaats van de serie op televisiezender FOX uit te zenden, zal de serie voorlopig niet naar te zender komen. Toch kun je The Walking Dead World Beyond in oktober al bekijken. De serie wordt namelijk op Amazon Prime Video beschikbaar gemaakt, één dag na de Amerikaanse release. Op Amazon Prime is Fear the Walking Dead ook al op de streamingdienst te zien.

  The Walking Dead World Beyond vanaf 5 oktober

  Vanaf 5 oktober zal The Walking Dead World Beyond dus te streamen zijn. Als je echt zitt e popelen om het nieuwe avontuur te bekijken kun je altijd een abonnement op de dienst nemen. Amazon Prime Video kost namelijk slechts 2,99 euro per maand en geeft je naast een collectie films en series ook een aantal andere voordelen.

  The Walking Dead zal wel op FOX te zien zijn in Nederland. Op die zender zal het tiende seizoen straks zijn climax kennen en bovendien zes extra afleveringen krijgen, voordat in 2021 seizoen 11 van start gaat.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.