The Walking Dead seizoen 10 krijgt Negans Saviors origin verhaal

News
maandag, 08 februari 2021 om 8:30
the walking dead stripboekenreeks gaat stoppen 152457f1631200658
The Walking Dead seizoen 10 heeft door de zes bonusafleveringen de kans om een en ander uit te diepen. Die kans pakt de serie met beide handen aan, want er is een origin verhaal voor Negans Saviors onderweg.
The Walking Dead seizoen 10 krijgt met Here's Negan een aflevering die helemaal om de antiheld uit de serie gaat. Negan is niet voor niets geworden wie hij is. Tijdens het einde van de wereld, dat twaalf jaar voor de gebeurtenissen in de serie voorbij kwam, zien we hem terug in de aflevering rondom de Saviors. Negan is dan een gymleraar die vreemdgaat. Zijn vrouw Lucille overlijdt uit eindelijk aan kanker, zoals al bekendgemaakt was in de serie. Dit gaan we allemaal in de aflevering zien waarin Negans verleden aan bod komt.

Hoe Negan de Saviors oprichtte

Ook gaan we zien hoe Negan zijn knuppel klaarstoomt voor de strijd tegen zombies (en mensen) en uiteindelijk de Saviors achter zich weet te krijgen. Hierbij komen onder andere Simon en Dwight ook voorbij. Here's Negan lijkt een verfilming te worden van de prequel die Negan al in de The Walking Dead comics kreeg. Of er een reeks van zestien comics in één The Walking Dead aflevering gepropt kan worden, gaan we heel binnenkort zien, net als de andere nieuwe personages in de afleveringen. De bonusafleveringen beginnen eind deze maand namelijk en lopen door tot april.
De afleveringen beloven volgens setfoto's ook veel van Maggie en Daryl te laten zien. Daarnaast krijgen we ook de nieuwe groep The Commonwealth weer in beeld, maar wat dat brengt zal waarschijnlijk pas aan het einde van de bonusafleveringen duidelijk worden.

Populair Nieuws