Custom PS5 Alien en facehugger stand opgedoken

News
maandag, 15 februari 2021 om 8:30
alien reviewf1613373680
De PlayStation 5 is al even uit en heeft verwisselbare faceplates. Toch is er niet veel aan accessoires te krijgen om de console persoonlijk te maken. Op internet doken er ineens een custom PS5, geheel in de stijl van H.R. Gigers Alien, en een facehugger stand op.
De aangepaste PlayStation 5 dook op via de website thingiverse.com, waar modder LanderQuest zijn creatie aan de wereld toont. Hij maakte met een 3D-printer een Xenomorph mond uit de bekende Alien-franchise die hij later op zijn PS5 monteerde. De mond is gebaseerd op een bestaand ontwerp voor een Xenomorph figuur, maar werd door LanderQuest op de bovenkant van zijn console gezet.
LanderQuest is niet de enige die zijn PS5 in een Alien-ontwerp wilde steken en zijn 3D-printer daarvoor gebruikte. Via Instagram maakte Shqar.ok ook al een ontwerp, maar hij focuste zich op de PS5 stand. Het resultaat is dat zijn console nu vastgehouden wordt door een levensgrote facehugger uit de Alien-franchise.

PS5 faceplates en mods niet gesteund door Sony

Sony ondersteunt vooralsnog niets rondom third party-faceplates of andere aanpassingen aan de PS5. Toch is er mondjesmaat een en ander te krijgen om je PS5 en de DualSense controller een persoonlijke touch te geven. Zo kun je sinds een paar weken faceplates voor de console in het zwart kopen.
Daarnaast is het mogelijk om voor de PS5 een eigen ontworpen DualSense controller aan te schaffen in alle kleuren van de regenboog. Hierbij kun je alles aanpassen, van de controller zelf tot aan de actieknoppen. Je moet hier wel flink voor in de buidel tasten. De controllers zijn namelijk vanaf 106 dollar te koop.

Populair Nieuws