Ratchet & Clank Life of Pie animatiefilm opgedoken

  Nog maar een paar maanden en dan kunnen we aan de slag met Ratchet & Clank op de PlayStation 5. Nu is er een animatiefilm rondom het duo opgedoken, zonder enige aankondiging. De korte film is te zien op de Canadese Crave website.

  De Ratchet & Clank website dook op die website ineens op zonder vooraf aangekondigd te worden. De film heeft de subtitel Life of Pie. Life of Pie duurt ongeveer 23 minuten en is alleen te zien via de Crave website voor Nederlanders.

  Life of Pie draait om Ratchet en Clank die tijdens een pizzarun ontdekken dat Dr. Nefarious weer met zijn snode plannen bezig is. Hij heeft een machine gemaakt die portalen maakt, waarmee hij het universum wil regeren. De twee pakken de Portalizer, zoals het wapen heet, af en verstoppen het in een wapenmuseum. Onderweg krijgen ze het onder andere aan de stok met Captain Qwark die een leger aan boosaardige pizzawezens op ze af stuurt.

  Ratchet & Clank animatiefilm van dezelfde studio als voorgaande film

  Life of Pie komt uit de pen van Mainframe Studios, dezelfde studio die de eerdere Ratchet & Clank animatiefilm maakte. Deze film uit 2016 was gebaseerd op de eerste games van het duo, maar dit keer is de basis van de film niet rondom een game gemaakt. Life of Pie staat dus los van Ratchet & Clank: Rift Apart, die nu te pre orderen is. De nieuwe Ratchet & Clank game komt op 11 juni 2021 voor PS5 uit en maakt gebruik van de nieuwste features van de console.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.