The Siege of Paris DLC voor Assassin's Creed Valhalla vanaf nu te spelen!

News
donderdag, 12 augustus 2021 om 9:00
rsz acv sp art exp2 siege ukf1628589788
Liefhebbers van Assassin’s Creed Valhalla kunnen vanaf nu een nieuw avontuur beleven. The Siege of Paris DLC is vandaag namelijk uitgebracht door Ubisoft.
In mei konden spelers van Assassin’s Creed Valhalla aan de slag met de eerste uitbreiding, Wrath of the Druids, maar nu is het alweer tijd voor uitbreiding nummer twee. Vandaag wordt namelijk The Siege of Paris uitgebracht door Ubisoft.
De naam verklapt al meteen de setting voor de nieuwe uitbreiding, want in The Siege of Paris zal Eivor het kanaal oversteken om het land van de Franken te bezoeken. Dat doet onze favoriete viking op uitnodiging van Sigfred, de leider van de Elgring Clan. Je collega-viking voert namelijk een oorlog tegen Charles the Fat. En waar de koninkrijken in Engeland verdeeld zijn, is heel Francia united onder één koning. Sigfred kan dus zeker de hulp van Eivor gebruiken in het belegeren van Parijs en daarmee Charles op zijn knieën te dwingen.
Check hieronder de launch trailer van The Siege of Paris DLC:

Nostalgische missies in The Siege of Paris

Tijdens het verhaal van de nieuwe uitbreiding zal Eivor met meer machtige vijanden te maken krijgen dan alleen Charles the Fat. In The Siege of Paris krijg je een stuk meer mogelijkheden om die tegenstanders permanent uit te schakelen. De DLC brengt namelijk black box missions terug, waar de Assassin’s Creed franchise bekend mee is geworden. In deze missies zijn er verschillende manieren om je target te benaderen, maar het is aan de speler hoe je tegenstander aan zijn einde zal komen.
De DLC brengt ook een gloednieuwe gameplay mechanic met zich mee, namelijk ratten. Francia wordt geplaagd door oorlog en dat gaat zoals wel vaker hand in hand met dodelijke ziektes. Eivor kan de hordes aan ratten niet doden, dus zal je andere manier moeten verzinnen om voorbij de plague-ridden knaagbeesten te komen in de vele ondergrondse tunnels die Parijs rijk is.
Assassin’s Creed Valhalla The Siege of Paris is nu te downloaden op PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One, als je in het bezit bent van de Season Pass. Heb je die niet, kan je de uitbreiding ook los aanschaffen via de Ubisoft Store. In onze review werd The Siege of Paris DLC beloond met een prachtige 8.5.